Att våga följa sina drömmar!

Att följa sina drömmar i livet och ta val är inte alltid lika lätt. Det beror oftast på många olika faktorer. Men jag tror att om man verkligen vill något och brinner för något så är chansen större att lyckas. Jag har själv varit igenom den långa resan, att drömma, ta ett aktivt val och förverkliga min dröm.

Redan när jag var 20 år drömde jag om och hade en önskan om att få jobba med människor, träning och hälsa. Min väg till målet har varit ganska krokig och jag har tagit många avstickare på vägen. Jag har hela tiden vetat vad jag vill, men att nå mitt mål tog många, många år. Men bättre sent än aldrig.

Min resa mot mitt mål

Min resa till målet började med många år utomlands, både studier och jobb. Det är den bästa resan jag gjort i livet. Jag fick lära mig mycket om mig själv, träffa många fantastiska människor, leva i olika land och lära mig om olika kulturer. Men en dag jag kom till en punkt där jag kände att nu hade jag fått nog. Kände mig rotlös och visste inte rikitgt vad jag hörde hemma. Jag utbildade mig till markandsekonom, flyttade till Göteborg, fick jobb inom marknadsföring och trivdes med det. Men jag var inte rikitgt nöjd ändå, det var något som saknades. Varje år tittade jag på olika studier inom hälsa & träningen men mer än så blev det inte. Det var svårt att bryta loss från ett fast jobb och en trygg inkomst.

Hösten 2007 flyttade jag till Oslo. Då hade jag bestämt mig för att bara ta vikariat, jag vill inte fastna i ekorrhjulet igen. Om jag tog ett vikariat var möjligheten större för mig att förverkliga min dröm, som fanns där i bakhuvudet hela tiden. Den ville inte släppa taget. Efter två år med vikariat i Oslo så bestämde jag mig. Nu var det dags, tiden var mogen och jag ville satsa 200% på det jag egentligen ville göra, att få jobba med människor, hälsa & träning på heltid. Jag utbildade mig först till massör på Axelsons och sedan till Personlig tränare & Löpcoach. Jag hade tur och fick jobb på Sats direkt efter jag var klar med min pt utbildning. Jag satsade allt, jobbade dygnet runt, jag bodde nästan på centret de två första åren och byggde upp en stabil kundkrets. Men fortfarande var jag inte riktigt nöjd. Jag hade fler drömmar och mål jag ville förverkliga. Jag ville ha min egen firma som PT & Löpcoach.

IMG_4348

Efter 4 år på Sats tog jag det stora steget, sa upp mig och startade för mig själv. Nu har jag haft min egen firma i två år. Valet jag gjorde att starta för mig själv är det bästa som jag gjort. Det är få som har möjlighet att få jobba med sin hobby och förverkliga sin dröm. Ja, det tog många år och vägen dit har varit krokig men jag ångrar inte en sekund. Jag har fortfrande drömmar som jag vill förverkliga och mål som jag vill nå. Nu vet jag att allt är möjligt. Jag har gjort det en gång, jag kan göra det igen. Det finns otroligt många möjligheter och val här i livet. Det gäller bara att våga, satsa och gripa möjligheten när den dyker upp. Det är aldrig för sent.

Så följ dina drömmar, vänta inte för länge. Allt är möjligt om man tror på det man gör och om man verkligen vill något. Kan jag så kan du, ha tro på dig själv och det du vill.