En dröm blir till verklighet

Välkommen till Grefsen trening & helse!

Nu kan jag äntligen berätta om mitt sidoprojekt som jag jobbat med dygnet runt sedan januari.

Jag har jobbat 10 år som PT & Löpcoach. De första fem åren på Sats Nydalen och de sista fem åren på Fitness Xpress, Storo.

I januari i år köpte Sats, Fitness Xpress, centret där jag jobbade som PT. 1.e april blev Fitness Xpress, Fresh Fitness, Sats lågpriskoncept. Jag fick ett erbjudande av Sats/Fresh fitness att vara med vidare som PT, men jag valde att tacka nej.

I många år har jag haft en dröm om att ha en egen liten träningsstudio. Den drömmen förverkligar jag nu. Jag har egentligen letat efter en lokal i flera år men aldrig vågat ta steget fullt ut. Men när jag fick veta att Sats hade köpt centret där jag jobbade som PT såg jag en möjlighet. Förändring skulle det ändå bli, hur jag än gjorde.

Det var då jag bestämde mig, nu var det dags att äntligen förverkliga min dröm. Att ha en egen träningsstudio där jag kan träna mina kunder. Redan förra året var jag och tittade på några lokaler, så jag visste vad som fanns ledigt i området. Det var en lokal som jag gärna ville ha och den fick jag. När jag väl hade tagit beslutet att satsa på egen träningsstudio blev det full fart. Det var mycket som skulle ordnas och fixas på kort tid.

Det har varit jobb dygnet runt sedan januari, men vilket kul projekt. Jag har njutit av varje sekund. Tänk att få bygga upp något eget helt från grunden och skapa något som bara är mitt. Det har varit en spännande och lärorik process och jag ångrar inte en sekund. Nu är det bara några småsaker som ska fixas i lokalen, sedan är jag klar till öppna min egen träningsstudio och börja träna mina kunder.

Från och med tisdag 23.e april är jag igång i egen lokal och helt egen regi. Namnet på min träningsstudio blir Grefsen trening & helse.

Min lokal ligger på Grefsen, Kjelsåsveien 7, ovanför Rema 1000 butiken. Där var fysioterapi tidigare. Den är på 70m2, ljus & fin. Lokalen blir fullt utrustad med massa utstyr.

Lokalen är primärt för de kunder som har PT timer med mig. Man betalar inget medlemsskap utan bara för de timer som man tränar med mig.

Jag har många idéer för framtiden men måste bara ta en sak i taget. Bland annat planerar jag att starta upp fler grupptimer till hösten med: cirkelträning, stretching/rörlighet, mamma & barn träning och seniorträning. Det kommer vara mindre grupper 8-10 personer. Jag kommer också ha tilbud på PT timmar, events, aktiviteter, föredrag mm. Möjligheterna är många, allt görs i mån av tid och kapacitet.

Till hösten ska jag ha en lördag med öppet hus med olika aktiviteter & happenings, det kommer vara gratis och alla är välkomna. Mer info om detta kommer.

Alla mina timmar som jag har utomhus och hemma hos kunder fortsätter jag med precis som tidigare.

Om du är nyfiken på Personlig träning och har lust att prova så önskar jag dig varmt välkommen på en gratis prövetime i min träningsstudio, Grefsen trening & helse.

Ta kontakt på mail eller sms om du vill boka en time.

Mail: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms: 46 785 787

Välkommen till Grefsen trening & helse!