Har du satt dig några mål i höst?

Nu är semestern snart slut för de flesta och hösten närmar sig med stormsteg. Själv älskar jag hösten, med alla fantastiska färger och den klara luften. Det är tiden på året då det börjar bli mörkare ute. Men också den tid på året när det är lov att vara inne, bara sitta inne med en filt i soffan & mysa, tända ljus, elda i brasa, äta god mat, vara med vänner & familj, gå ut och äta, gå på bio m.m.

Jag ser fram emot en spännande höst med många nya utmaningar, ett helt nytt projekt som jag ska bli en del av, att få träna alla mina pt kunder & grupper, utbildningar, resor och att få umgås med vänner & familj.

Efter en lång och härlig sommar är hösten för mig som en nystart. Jag sätter mig alltid nya mål inför hösten både när det gäller jobb, träning & privat.

Jag har satt mina mål! Har du satt dig några mål inför hösten?