Jeg begynte å trene med Charlotte for fire år siden. Jeg trente da på SATS, hvor Charlotte jobbet, og jeg hadde gått helt tom for treningsmotivasjon og treningsglede. Jeg bestemte meg for å teste ut å trene med PT, og var heldig som møtte på Charlotte. Måten hun jobber på passet meg veldig bra. Hun er grundig, flink til å instruere, samt motiverte på en måte som passet meg utmerket. Nok til at jeg pushet meg selv, men med fokus på at det skulle være gøy.

Mitt mål med treningen har ikke vært knyttet mot noe mål om å løpe maraton, gå ned noen kilo eller å få veldig definerte muskler. Mitt mål var at trening skulle være gøy, gi god energi og være et fristed. Alt dette klarte Charlotte å ivareta.

Derfor ble det naturlig for meg å følge med henne da hun startet opp konseptet med utetrening. Det er den beste investeringen jeg har gjort. Trening ute, i alt slags vær, var et deilig avbrekk fra en stressende arbeidsdag foran dataen.

Dersom du ønsker å få mer ut av treningen (enten du har et klart mål eller bare ønsker økt treningsglede slik som meg), om du ønsker variasjon i øvelser fra time til time og om du har fokus på å trene riktig – prøv en time med Charlotte og jeg er sikker på at du vil anbefale henne videre slik som meg!

Silje Owrenn

Fotograf: Marit Ryland

Jeg var så heldig å få sparring med Charlotte i forbindelse med min maratondebut. Charlotte tok mine ønsker og mål på alvor, og skreddersydde et treningsprogram for meg. Jeg fikk jevnlig oppfølging, og gode råd. Hennes kunnskap og kompetanse var avgjørende for å legge en god strategi for løpet. I forhold til det fysiske såvel som det mentale.

Jeg var trygg på forberedelsene som jeg hadde gjort, og var meget godt fornøyd med resultatet. Gjennomføringen gikk over all forventning! Jeg ble best i aldersklassen 20-40 år, men det viktigste av alt var at jeg hadde en god opplevelse, og en real mestringsfølelse. Og jeg har ikke minst helsen i behold. Jeg er veldig fornøyd med løpet, og ville ikke klart det uten den gode hjelpen fra Charlotte.

Jeg deler gladelig Charlotte med alle som synes de fortjener fremgang. Hun er grundig, motiverende, kompetent og profesjonell. Alt du behøver for å ta treningen til et nytt nivå!

Lise Grevle Teien

Jeg har trent med Charlotte siden 2010. Før dette hadde jeg lite erfaring med trening, spesielt styrketrening. Charlottes styrker som PT er å legge til rette for trening som er tilpasset mitt nivå, både fysisk og psykisk og å utfordre meg slik at jeg oppnår gode treningsresultater.

Charlotte har en høy faglig kompetanse,  som blant annet kommer til uttrykk gjennom tilpasning og variasjon av ulike treningsøvelser. Hennes kompetanse og evne til å motivere har gjort at jeg har fått en ny og positiv opplevelse av trening!

Annette Nilsen

Jeg tok kontakt med Charlotte oktober 2011 da jeg hadde satt meg som mål å løpe Birken i 2012. Før dette hadde jeg løpt ca 6 måneder på egen hånd uten regelmessighet og struktur. Målet mitt var å få en plan med treningen og få råd og tips om løping i forhold til teknikk, riktige treningsmåter og ikke minst ha en person til å pushe meg det lille ekstra. Jeg gjennomførte min første Birken godt innenfor merkekravet og var godt fornøyd. Dette motiverte meg til å fortsette og Charlotte oppmuntret meg til å sette enda dristigere mål, maraton.

Jeg løp mitt første maraton høsten 2013 i Amsterdam på en tid jeg var godt fornøyd med. Mye takket være Charlotte som coachet meg ett helt år, ga råd og tips hele veien fra treninger til selve løpet hvor hun skrev lister over hva jeg skulle ta med, hvordan jeg skulle legge opp løpet og ikke nok med det men hun ble med til Amsterdam og ga meg støtte underveis i løpet.  Mitt debut år som maraton løper endte med 3 maraton (Amsterdam, Holmestrand og New York) og diverse andre løp som har gitt meg mye moro og glede. Jeg hadde aldri klart dette uten Charlotte til å støtte og motivere i perioder også når det er tungt eller man har skader.

Hun er utfordrende og motiverer til å aldri gi opp og viser empati i forhold til dine oppturer og nedturer. Hun er også veldig kunnskapsrik og har en genuin interesse for løping og trening generelt da hun er en løper selv. Hun er veldig kreativ og varierer på treningsøkter både ute og inne noe som gjør det motiverende. Hun stiller alltid godt forberedt til timene og er alltid glad og positiv og hun gir inntrykk av at hun virkelig er opptatt av deg og din utvikling. Hun blir like glad når jeg lykkes som jeg selv blir. Egentlig har jeg ikke lyst å dele Charlotte med andre men ettersom jeg unner henne alt godt kan jeg på mitt varmeste til alle.

Gry Gustafsson

Mitt mål var at jeg kunne løpe ca 5 km på en halvtime, slik at jeg kunne trene nesten hvor og når som helst, da dette er en effektiv måte å holde seg i form på.

Jeg er en person som ikke har løpt noe særlig på mine 40 år, så det var tungt for meg å komme i gang. Jeg klarte målet, men etter at jeg begynte å trene løpteknikk med Charlotte har tiden på løpingen forbedret seg kraftig! Jeg trodde aldri det kunne ligge så mye effekt i riktig løpeteknikk.

Charlotte er en perfekt trener og selv om jeg brukte litt lang tid på å nå målet mitt, har hun aldri gitt meg opp;-) Jeg har også fått inspirasjon til å vite hvilke styrkeøvelser som er viktig for løpeteknikk, og hva man må fokusere videre på. Og sist og ikke minst, så er det veldig deilig å kunne trene ute, når man sitter inne på kontor hele dagen. Jeg har fortsatt med PT fordi Charlotte gir meg stor inspirasjon og motiverer meg til å fortsette å holde fokus på helse og kondisjon.

Jeg anbefaler Charlotte på det varmeste, hun er en seriøs trener som gjør alt for at du skal lykkes med ditt mål!

Kate Olsen

Det meste i livet er tilfeldig! Jeg traff Charlotte da jeg flyttet treningen fra Elixia til Sats for x år siden. Jeg ba om en erfaren PT som også hadde løping og utholdenhetsidrett som fokusområde. Jeg trodde ikke at slike fantes i Sats, eller at de tok ønskemålet på alvor – men der hadde jeg flaks!

Jeg opplevde tidlig i samarbeidet at Charlotte er en trener som ser deg som menneske, og dette mener jeg er helt nødvendig for at en PT skal gjøre en god jobb. Jeg har en sparringspartner som jeg stoler på, som jeg vet vil mitt beste og som tar ansvar for de målene jeg setter. Sammen med meg selv, selvsagt. Jeg kan ikke dukke opp på intervall-trening og si at jeg ikke vil løpe – Charlotte vet når hun skal lytte på meg og ikke. Og det er ikke alltid!

Jeg har opplevd god progresjon siden vi startet opp fordi vi jobber systematisk og mot fastsatte mål. Jeg gleder meg alltid til å avrapportere treningsuken til Charlotte, jeg vet at jeg får ros og coaching på det jeg fortjener og behøver. Jeg kan på det sterkeste anbefale Charlotte som PT for de som har ambisjoner med treningen sin. Men ikke til for mange – for da har hun kanskje ikke så god tid til meg…

Charlotte er motiverende, personlig, tydelig, faglig, dyktig og veldig hyggelig – kanskje Norges beste PT.

Nina Bråthen

Charlotte Carlander er genuint opptatt av den jeg er, og kartlegger mine styrker og svakheter for å finne de behov jeg har for trening.

Hun bidrar med en plan for hvordan vi skal nå målsetninger i kombinasjon med egne ønsker. Selv er jeg opptatt av å ha en god kondis, sterk kjernemusklatur og bli god til å løpe – alt dette startet jeg å bygge i 40 årene sammen med Charlotte.

Årene med Charlotte har gitt meg en riktig treningsmengde og kombinasjoner, og resultatete er en sterkere kjernemusklatur, et godt løpesteg. Jeg blir sterkere, lærer hvordan jeg skal trene riktig – og det å leve sunt blir bare helt naturlig når du er i en kontinuerlig progresjon.

Jeg gleder meg til hver uke med Charlotte, inspirasjon og gjennomføring – og vi loggfører og gjennomgår resultater som sikrer kontinuerlig progresjon.

Hæge Vagle

Jeg har trent med Charlotte i snart et år. Mitt mål har vært å gjennomføre Berlin maraton.

Å bli en bedre løper har også vært en målsetting, derfor har Charlotte hjulpet meg med styrke, løpeteknikk og intervaller. Treningen har virkelig bidratt til å bedre løpingen min. Jeg løper på et helt annet sett en det jeg gjorde før vi startet.

Treningen med Charlotte er alltid noe jeg gleder meg til!

Celia Ring Heger

Charlotte er min beste inspirasjonskilde og motivator til en sprekere og mer aktiv hverdag. Sammen trener vi kondisjon, styrke og balanse 2 ganger i uken.

Trening sammen med Charlotte er gøy og gir meg mestringsfølelse, overskudd og en sterkere kropp.

Aud Marit Weggen