Löpning 1 till 1 & Duo

Det kanske finns de på företaget som vill ha individuell löpträning och uppföljning. För dem anpassar jag träningen utifrån deras önskemål och behov. Det kan vara de som bara vill komma igång med löpningen, någon vill kanske ha hjälp med sin löpteknik eller bara ett löpprogram och föredrar träna på egen hand. Jag kan hjälpa till med de mesta, få dem att prestera på en högre nivå, allt för att de ska nå sina mål.

– Min ambition som Löpcoach är att göra Dig till en bättre löpare – oavsett nivå –

– Träna med mig som Löpcoach och nå dina mål tillsamans med mig –

Träning på ert företag eller utomhus
Det finns många möjligheter! Vill ni träna inne eller ute? Vad är målet med träningen? Det är ni på företaget som bestämmer. Jag anpassar alltid träningen efter era önskemål. Vi kan träna ute eller om ni har träningsfaciliteter på företaget kommer jag gärna till er.

När jag tränar kunder i löpning, 1 till 1 eller duo så föredrar jag att vara utomhus eftersom jag tycker det blir mer effektivt och jag får mer översikt. Fördelarna med att träna ute är många. Det erbjuder stor variation, ger massor av energi, frisk luft, dagsljus och den anpassas alltid efter årstiderna. Jag håller mest till på Voldslökka, Frysja och Sognsvann med mina löpkunder. Men önskar ni vara i närheten av ert företag så kommer jag gärna till er.

Träningsstudio

Välkommen till Grefsen Trening & Helse, Kjelsåsveien 7
Efter att ha jobbat som Personlig tränare & Löpcoach i 10 år på SATS och FitnessXpress var det dags för mig att ta nästa steg och komma mig vidare. Tiden var inne för att förverkliga min dröm, om att ha en egen lokal där jag kan träna mina kunder. I april 2019 öppnade jag min treningsstudio Grefsen Trening & Helse på Kjelsåsveien 7. Lokalen är på 70m2, ljus och fin, med många fönster och fullt utrustad med massa utstyr. Lokalen är primärt för de kunder som har PT timer med mig. Man betalar inte något medlemsskap utan bara för de timer som man tränar med mig.

Detta kan Grefsen Trening & Helse erbjuda dig:

  • Ett lavterskeltilbud för dig som inte trivs på stora treningscenter
  • Bara dig som kund och mig som PT i en unik träningsmiljö
  • Ingen medlemsavgift eller bindningstid
  • Unikt träninsgtilbud i ditt närområde
  • Gratis parkering på Rema 1000
  • Kortreist trening
  • Effektiva PT timer
  • Gratis prövetimer

Ta kontakt på mail: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms: 46 785 787 om du vill boka en Gratis prövetime.

Personlig tränare & Löpcoach
Din hjälp i vardagen med
motivation & inspiration!