Personlig träning 1 till 1 & Duo

Detta är för de på företaget som önskar individuell träning och uppföljning. Jag skräddarsyr pt-timmarna för att de ska nå sina mål. Det gör vi genom varierande och målinriktade övningar. Träning ska vara effektiv, motiverande och ge resultat. Oavsett mål vill jag hjälpa dem med en träning som ger en bättre vardag, mer energi, överskott och motivation till att vilja träna mer. Med mig som PT blir träningen anpassad efter allas förutsättningar. Vi är ett team som ska jobba tillsammans.

Träning på ert företag eller utomhus
Det finns många möjligheter! Vill ni träna inne eller ute? Hur stor grupp vill ni vara? Vad är målet med träningen? Det är ni på företaget som bestämmer och jag skräddarsyr pt-timmarna så att det passar för er. Om ni har träningsfaciliteter på företaget kommer jag gärna till er. Vi kan också träna ute. Med mig som PT utomhus använder vi de redskap som finns i naturen, trappor, bänkar, lekplatser, stenar, träd och din egen kroppsvikt. Jag har alltid med mig min egen lilla “goodiebag” med redskap. Träning ute erbjuder stor variation, ger massor av energi, frisk luft och dagsljus. Att träna utomhus är fantastiskt, du måste bara prova!

Träningsstudio

Välkommen till Grefsen Trening & Helse, Kjelsåsveien 7
Efter att ha jobbat som Personlig tränare & Löpcoach i 10 år på SATS och FitnessXpress var det dags för mig att ta nästa steg och komma mig vidare. Tiden var inne för att förverkliga min dröm, om att ha en egen lokal där jag kan träna mina kunder. I april 2019 öppnade jag min treningsstudio Grefsen Trening & Helse på Kjelsåsveien 7. Lokalen är på 70m2, ljus och fin, med många fönster och fullt utrustad med massa utstyr. Lokalen är primärt för de kunder som har PT timer med mig. Man betalar inte något medlemsskap utan bara för de timer som man tränar med mig.

Detta kan Grefsen Trening & Helse erbjuda dig:

  • Ett lavterskeltilbud för dig som inte trivs på stora treningscenter
  • Bara dig som kund och mig som PT i en unik träningsmiljö
  • Ingen medlemsavgift eller bindningstid
  • Unikt träninsgtilbud i ditt närområde
  • Gratis parkering på Rema 1000
  • Kortreist trening
  • Effektiva PT timer
  • Gratis prövetimer     

Ta kontakt på mail: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms: 46 785 787 om du vill boka en Gratis prövetime.

Personlig tränare & Löpcoach
Din hjälp i vardagen med
motivation & inspiration!