Nå Dina mål tillsammans med mig!

Jag erbjuder Personlig träning 1 till 1, PT Duo & PT i Grupp, Löpning 1 till 1, Löpning Duo, Löpgrupper 3-20 personer, utomhus, både för privatpersoner och företag. 

De flesta av oss är inomhus hela dagarna, sitter i bilen eller på bussen på väg till jobbet och sedan sitter vi inne på kontoret hela dagen. Att få komma ut och träna, få frisk luft, få dagsljuset och njuta av de olika årstiderna ger massor av extra energi. Oftast är det tuffare att träna utomhus, detta beror mycket på väder och vind. Träning ute erbjuder stor variation och anpassas alltid efter årstiderna. Med mig som PT utomhus använder vi de redskap som finns i naturen, trappor, bänkar, lekplatser, din egen kroppsvikt. Jag har också med mig min egen lilla “goodiebag” med redskap t.ex. redcord, strikker, boxhandskar, vikter etc…

Kontakta mig redan idag så bokar vi in en timme!