Personlig träning 1 till 1

PT 1 till 1
Detta är för dig som vill ha individuell träning och uppföljning. Jag skräddarsyr pt-timmarna för att du ska nå dina mål. Det gör vi genom varierande och målinriktade övningar. Träning ska vara en naturlig del av din vardag, samtidigt som den ska vara effektiv, motiverande och ge resultat. Oavsett ditt eller dina mål så lovar jag att hjälpa dig med din träning som ger dig mer energi och motivation till att vilja träna mer. Med mig som PT är vi två som har fokus på din målsättning och träningen blir helt anpassad efter dina förutsättningar. Vi är ett team som tillsammans ska jobba mot dina mål.

Träningsstudio

Välkommen till Grefsen Trening & Helse, Kjelsåsveien 7
Efter att ha jobbat som Personlig tränare & Löpcoach i 10 år på SATS och FitnessXpress var det dags för mig att ta nästa steg och komma mig vidare. Tiden var inne för att förverkliga min dröm, om att ha en egen lokal där jag kan träna mina kunder. I april 2019 öppnade jag min treningsstudio Grefsen Trening & Helse på Kjelsåsveien 7. Lokalen är på 70m2, ljus och fin, med många fönster och fullt utrustad med massa utstyr. Lokalen är primärt för de kunder som har PT timer med mig. Man betalar inte något medlemsskap utan bara för de timer som man tränar med mig.

Detta kan Grefsen Trening & Helse erbjuda dig:

  • Ett lavterskeltilbud för dig som inte trivs på stora treningscenter
  • Bara dig som kund och mig som PT i en unik träningsmiljö
  • Ingen medlemsavgift eller bindningstid
  • Unikt träninsgtilbud i ditt närområde
  • Gratis parkering på Rema 1000
  • Kortreist trening
  • Effektiva PT timer
  • Gratis prövetimer 

Ta kontakt på mail: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms: 46 785 787 om du vill boka en Gratis prövetime.

Utomhus
För mina kunder som önskar träna utomhus så håller jag mest till på Voldslökka, Frysja och Sognsvann. Med mig som PT utomhus använder vi de redskap som finns i naturen, trappor, bänkar, lekplatser, stenar, träd och din egen kroppsvikt. Jag har också med mig min egen lilla “goodiebag” med redskap. Träning ute erbjuder stor variation, ger massor av energi, frisk luft, dagsljus, sol, vind, regn, blåst, kyla och den anpassas alltid efter årstiderna. Att träna utomhus är fantastiskt, du måste bara prova!

Träning hemma
Detta är för dig som inte tycker om att vara på ett träningscenter. Om du lever i en stressad vardag och har svårt att få dagarna att räcka till med barn, familj, aktiviteter mm. Då kan jag träna dig hemma. Vi kan vara i ditt vardagsrum eller din källare. Om du har ett eget gym kan vi använda det. Vi kan också träna ute, i din trädgård och använda det som finns där, stolar, bänkar, bord etc. Jag tar med mig de redskap som vi behöver till varje timme. Träning hemma är mycket tidseffektivt, eftersom du slipper transportera dig fram och tillbaka. När du har en fast avtale med mig är det lättare att träningen blir av.

Personlig tränare & Löpcoach
Din hjälp i vardagen med
motivation & inspiration!