Personlig träning – Löpning 1 till 1

PT löpning 1 till 1
Detta är för dig som vill ha individuell löpträning och uppföljning. Jag hjälper dig med din löpning och löpteknik för att du ska nå dina mål. Det kan till exempel vara att du bara vill komma igång med din löpning, genomföra ett 5 el 10km lopp eller sätta personligt rekord på 21km. Du bestämmer vilket mål du vill jobba emot när du tränar med mig som löpcoach. Jag hjälper dig att prestera på en högre nivå och anpassar alltid träningen efter dina önskemål.

– Min ambition som Löpcoach är att göra Dig till en bättre löpare – oavsett nivå –

Utomhus
När jag tränar kunder i löpning, 1 till 1 eller duo så föredrar jag att vara utomhus, eftersom jag tycker det blir mer effektivt och jag får mer översikt. Fördelarna med att träna ute är många. Det erbjuder stor variation, ger massor av energi, frisk luft, dagsljus och anpassas alltid efter årstiderna. När jag har löpkunder är jag oftast på Voldslökka men också Frysja och Sognsvann. Att träna ute är fantastiskt, du måste bara prova!

Träningsstudio

Välkommen till Grefsen Trening & Helse, Kjelsåsveien 7
Efter att ha jobbat som Personlig tränare & Löpcoach i 10 år på SATS och FitnessXpress var det dags för mig att ta nästa steg och komma mig vidare. Tiden var inne för att förverkliga min dröm, om att ha en egen lokal där jag kan träna mina kunder. I april 2019 öppnade jag min treningsstudio Grefsen Trening & Helse på Kjelsåsveien 7. Lokalen är på 70m2, ljus och fin, med många fönster och fullt utrustad med massa utstyr. Lokalen är primärt för de kunder som har PT timer med mig. Man betalar inte något medlemsskap utan bara för de timer som man tränar med mig.

Detta kan Grefsen Trening & Helse erbjuda dig:

  • Ett lavterskeltilbud för dig som inte trivs på stora treningscenter
  • Bara dig som kund och mig som PT i en unik träningsmiljö
  • Ingen medlemsavgift eller bindningstid
  • Unikt träninsgtilbud i ditt närområde
  • Gratis parkering på Rema 1000
  • Kortreist trening
  • Effektiva PT timer
  • Gratis prövetimer     

Ta kontakt på mail: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms: 46 785 787 om du vill boka en Gratis prövetime.

Personlig tränare & Löpcoach
Din hjälp i vardagen med
motivation & inspiration!