Personlig träning – Löpning Duo & Grupp 3-20 personer

PT Löpning duo & grupp 3-20 personer
Utmana varandra! Ta med din vän eller vänner och löpträna tillsammans med mig. Jag hjälper er att nå era mål både genom bättre prestationer och god löpteknik. Sätt ett gemensamt mål och utmana er själva och varandra. Att ha ett träningsmål ger oftast mer motivation att vilja träna. Med mig som löpcoach anpassar vi alltid träningen efter era mål och förutsättningar. Ni kanske bara vill komma igång med er löpning, springa Holmenkollstafetten, genomföra ett 5 el 10km lopp eller sätta personliga rekord på 21km. Oavsett vilken nivå du är på blir du en bättre löpare när du löper med andra.

– Min ambition som Löpcoach är att göra Dig till en bättre löpare – oavsett nivå –

Utomhus
När jag tränar kunder i löpning föredrar jag att vara utomhus eftersom jag tycker det blir mer effektivt och jag får mer översikt. Fördelarna med att träna ute är många. Det erbjuder stor variation, ger massor av energi, frisk luft, dagsljus och anpassas alltid efter årstiderna. När jag har löpkunder är jag oftast på Voldslökka men också Frysja och Sognsvann. Att träna ute är fantastiskt, du måste bara prova!

Träningsstudio

Välkommen till Grefsen Trening & Helse, Kjelsåsveien 7
Efter att ha jobbat som Personlig tränare & Löpcoach i 10 år på SATS och FitnessXpress var det dags för mig att ta nästa steg och komma mig vidare. Tiden var inne för att förverkliga min dröm, om att ha en egen lokal där jag kan träna mina kunder. I april 2019 öppnade jag min treningsstudio Grefsen Trening & Helse på Kjelsåsveien 7. Lokalen är på 70m2, ljus och fin, med många fönster och fullt utrustad med massa utstyr. Lokalen är primärt för de kunder som har PT timer med mig. Man betalar inte något medlemsskap utan bara för de timer som man tränar med mig.

Detta kan Grefsen Trening & Helse erbjuda dig:

  • Ett lavterskeltilbud för dig som inte trivs på stora treningscenter
  • Bara dig som kund och mig som PT i en unik träningsmiljö
  • Ingen medlemsavgift eller bindningstid
  • Unikt träninsgtilbud i ditt närområde
  • Gratis parkering på Rema 1000
  • Kortreist trening
  • Effektiva PT timer
  • Gratis prövetimer     

Ta kontakt på mail: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms: 46 785 787 om du vill boka en Gratis prövetime.

Personlig tränare & Löpcoach
Din hjälp i vardagen med
motivation & inspiration!