Träna med mig som Löpcoach!

Nu är det dags att anmäla sig till vårens lopp!

Jag erbjuder Löpgrupper 5-10 personer, Löpning Duo & Löpning 1 till 1.

  • Vill Du bli en bättre löpare?
  • Vill du ta din löpning till en ny nivå?
  • Vill Du lära dig mer om löpteknik?
  • Vill Du komma igång med din löpning?
  • Vill Du slå personliga rekord?
  • Vill Du hålla dig skadefri och förebygga skador?
  • Vill Du löpa med andra i gruppe?
Då har du möjligheten nu!

Kontakta mig på: charlotte.carlander@hotmail.com eller mob: 46 785 787 för mer info.

Min ambition är att göra dig till en bättre löpare – oavsett nivå. Häng på! Oavsett ditt eller dina mål så lovar jag att hjälpa dig med din löpning som ger resultat. Att sätta nya mål och slå personliga rekord. Du lär dig löpteknik och blir en bättre löpare. Min målsättning är att motivera dig till att vilja löpa mer och hålla dig skadefri. Sist men inte minst ger löpningen dig massor av energi i en hektisk vardag.