• Jag kan hjälpa dig med motvation och inspiration till din träning!
  • Vill du komma igång med din löpning, bli snabbare på milen eller springa ett  marathon? Vill du springa ett lopp tillsammans med dina arbetskollegor? Eller vill du ha personlig coachning mot just ditt löparmål? Oavsett vad du har för mål med din löpning  kan jag hjälpa dig.
  • För dig som har tränat styrketräning en stund men känner att du stagnerat  kan jag hjälpa dig att bryta nya gränser och få resultat.
  • Om du vill komma tillbaka efter en skada så hjälper jag dig med din rehab träning.
  • För dig som känner dig trött och sliten och vill ha mer energi i vardagen hjälper jag dig att komma igång med din träning så du får mer överskott i vardagen.
  • Jag hjälper dig att utvecklas som människa och att du känner mästring.