Löpning för Ditt företag

Jag erbjuder Löpgrupper 3-20 personer, Löpning Duo & Löpning 1 till 1. Jag kommer gärna på besök till Ert företag och presenterar ett träningsupplägg utifrån Era mål och förutsättningar.

 – Träna med mig som Löpcoach och nå era mål tillsamans med mig –

– Min ambition som Löpcoach är att göra Er till bättre löpare – oavsett nivå –

Engagera hela din arbetsplats! Ta med alla dina kollegor! Varför inte göra något tillsammans, något ni kan prata om på arbetsplatsen, sätt ett gemensamt mål och utmana er själva och varandra. När man är flera så pressar man varandra till att prestera på sitt bästa och tar löpningen till en ny nivå. Det blir en speciell gemenskap och ett engagemang när alla jobbar mot samma mål. Ett mål man kan dela med sina kollegor. Jag kan lova er att ni blir bättre löpare, får bättre löpteknik, blir snabbare och kommer sätta nya personliga rekord. De flesta av oss lever i en vardag med mycket stress, därför är friskvård på företag mycket viktigt. Anställda som är aktiva får mer energi, trivs bättre på arbetsplatsen och sjukfrånvaron minskar.

Träning på ert företag eller utomhus
Det finns många möjligheter! Vill ni träna inne eller ute? Vad är målet med träningen? Det är ni på företaget som bestämmer. Jag anpassar alltid träningen efter era önskemål. Vi kan ha löpgrupper ute eller om ni har träningsfaciliteter på företaget kommer jag gärna till er.

För mer information klicka här:
Personlig tränare & Löpcoach
Din hjälp i vardagen med
motivation & inspiration!