Bli med på Utetrening på Grefsen skola!

Vill du komma igång med din trening? Tycker du om att vara ute?

De flesta av oss är inomhus hela dagen, på kontoret, i bilen och bussen på väg till jobbet. Att komma ut och träna, få frisk luft, dagsljuset och njuta av de olika årstiderna ger massor av extra energi. Träning ute erbjuder stor variation och anpassas alltid efter årstiderna. Med mig som PT utomhus använder vi de redskap som finns i naturen, trappor, bänkar, lekplatser, din egen kroppsvikt. Jag har också med mig min egen lilla “goodiebag” med redskap.

Bli med på en gratis prövetime med Utetrening på Grefsen skola, Onsdagar kl.19.30.
Det är en enkel och effektiv gruppetrening som alla kan vara med på, oavsett nivå.
Upplägget på timmarna varierar från gång till gång. Det är en härlig mix av både styrka & kondis🏋️‍♀️🏃‍♀️
På utetreningen med mig står treningsglädje, mestring, inspiration och social samvaro i fokus.

Vill du bli med på en gratis prövetime skicka mail till: charlotte.carlander@hotmail.com eller sms 46 785 787.

Gleder mig till att se dig på trening😀